En poursuivant votre navigation sur www.presta-service.fr, vous acceptez l'utilisation de cookies (Meer weten). Ik heb het begrepen
FR
 
EN
 
BE
 
NL
 
PL
 
ES
 
Presta service

Expert in onderhoud sinds 2004

 

Creatie


Het bedrijf opgericht door Véronique Barbé, Karine en Patrick Prioux, Presta service is een bedrijf gespecialiseerd in extern onderhoud.

Het bedrijf beantwoord aan de noden die de oprichters hebben ondervonden gedurende hun professionele carrières bij een grote speler.
 


De ontwikkeling:


Jean-François Piard is in het avontuur van Presta service gestapt sinds 2008 en startte, samen met de oprichters de holding PPI op die Presta service, Presta Service Sénégal et Presta Service Internationaal groepeerde in 2009.
Hierna nam hij de algemene directie van Presta service op zich. Hierbij tracht hij de basis te consolideren alsook het verbeteren van de service om zo het bedrijf te laten groeien. De activiteit groeit alsook het gehele team. (50 personen)

 

Het heruitvinden


Om het bedrijf te laten groeien, steeds met de bedoeling een hoog niveau van kwaliteit te houden heeft Presta service de organisatie vernieuwd.Een nieuwe operationele architectuur, dichter bij de noden van de klanten en providers werd geïmplementeerd.  De teams zijn nu onderverdeeld in poules van competenties dit om de aanvragen te kunnen optimaliseren.
Deze zijn tezamen gespecialiseerd maar ook flexibel dit om souplesse en effectiviteit met zich mee te brengen in de relatie met de klant.
Het informatica systeem is eveneens herzien om beter rekening te kunnen houden met alle aanvragen en rekeningen.


 
Vandaag is Presta service:
  • 9 miljoen Euro omzet
  • 60 medewerkers
  • 5000 techniekers
  • 110 klanten
  • 10 000 onderhouden sites
  • Een internationale aanwezigheid en België, Luxemburg, Nederland, Polen, Spanje, West-Afrika...

Vertrouw ons al uw onderhouden in het volste vertrouwen !


Kwaliteit


Efficiënt


Kosten in de hand gehouden

     NEEM CONTACT OP
Een unieke contactpersoon staat voor u klaar

0032(0)67.84.12.00