En poursuivant votre navigation sur www.presta-service.fr, vous acceptez l'utilisation de cookies (Meer weten). Ik heb het begrepen
FR
 
EN
 
BE
 
NL
 
PL
 
ES
 
Presta Internationaal
Dezelfde kwalitatieve dienstverlening in al uw implantaties.
 


Begeleiden van klanten


Wij begeleiden onze klanten zelfs buiten de Franse grenzen.

Onze internationale ontwikkeling beantwoord aan onze wil om een eenvoudige relatie aan te bieden met een groot comfort in het management van de onderhouden.
 


Garantie op hetzelfde servicekwaliteit


Presta service selecteert erg nauw zijn franchisepartners en blijft trouw aan zijn waarden en werkmethodes ontwikkeld sinds 14 jaar.

De kennis van Prestservice wordt doorgegeven aan lokale teams die regelmatig worden geschoold door onszelf alsook gecontroleerd.

Hierdoor zijn onze kwaliteit, efficiëntie en kostenbeheersing behouden zelfs buiten onze landsgrenzen.

Onze base Harmony blijft het sterke punt om de onderhoud acties op te volgen. Deze is vertaald en aangepast aan de lokale gebruiken. Dit om dezelfde processen te behouden en de ervaring van Prestaservice te verlengen in het buitenland in alle vertrouwen.

 

Onze aanwezigheid ontwikkelen


Presta Service Senegal, opgericht in 2014, helpt klanten bij hun ontwikkeling in West-Afrika.
 
Ingehuldigd in 2017, Presta Service Benelux bestaat uit een tweetalig team (Frans en Nederlands) dat alle onderhoudsverzoeken in België, Nederland en Luxemburg beantwoordt.
 
Presta Service Polska, opgericht in 2018, zorgt voor al uw verzoeken in Polen. Het aanwezige team spreekt Pools, Engels en Frans.
 
Ingehuldigd in 2019, Presta Service España bestaat ook uit een tweetalig team (Spaans en Frans) en begeleidt u bij het beheer van uw onroerend goed in Spanje.
 
Meer locaties in Europa en de rest van de wereld komen binnenkort.
 
 

Vertrouw ons al uw onderhouden in het volste vertrouwen !


Kwaliteit


Efficiënt


Kosten in de hand gehouden

     NEEM CONTACT OP
Een unieke contactpersoon staat voor u klaar

0032(0)67.84.12.00